-10% korting op je 1e bestelling : Hier
Gratis bezorging voor bestellingen boven £49 Meer informatie
-10% korting op je 1e bestelling : Hier
Gratis bezorging vanaf €49 Nu kopen

Clinique Forte Ultimate Shampoo 300ml

Clinique Forte Ultimate Shampoo 300ml

Superieure shampoo tegen haaruitval

Sterk, gezond haar is een kwestie van wetenschap. KARAMAT COSMETICS ULTIMATE FORTE CLINICAL SHAMPOO – SUPERIOR PERFORMANCE HAIR SHAMPOO combineert klinisch bewezen ingrediënten en beproefde kruiden en vitaminen met een rijke geur voor haar dat elke dag straalt van vitaliteit.

14.90 

Op voorraad

Hier is de INCI-lijst van het product: Aqua (Water), Natrium Lauryl Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Cafeïne, Ginkgo Biloba Blad Extract, Panax Ginseng Wortel Extract, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit (Plantaardige Keratine), Saccharomyces Ferment Filtraat (Gefermenteerde Mineralen), Niacinamide (Vitamine B3), Ascorbinezuur (Vitamine C), Tocoferol (Vitamine E), Zeezout (Atoligomeer), Furcellaria Lumbricalis Extract (Hydranov), Ascophyllum Nodosum Extract (Phycojuvenine), Polyquaternium-10, Natriumchloride, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat.
Alleen extern gebruik: Dit product is alleen bedoeld voor extern gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk met schoon water uitspoelen. Gevoeligheidstest: Doe voordat je deze shampoo voor het eerst gebruikt een gevoeligheidstest door een kleine hoeveelheid aan te brengen op een onopvallend stukje huid, zoals de binnenkant van de pols. Wacht 24 uur om te controleren of er een bijwerking optreedt. Stop bij een reactie onmiddellijk met het gebruik van het product en raadpleeg zo nodig een arts. Buiten het bereik van kinderen houden: Houd dit product buiten het bereik van kinderen om elk risico op per ongeluk inslikken of verkeerd gebruik te voorkomen. Niet gebruiken bij hoofdhuidirritatie of letsel: Als je last hebt van hoofdhuidirritaties, wondjes, zweertjes of infecties, gebruik dit product dan niet totdat deze problemen zijn opgelost. Raadpleeg een arts als het probleem aanhoudt: Als haaruitval aanhoudt of verergert ondanks regelmatig gebruik van dit product, raadpleeg dan een arts om de mogelijke oorzaken te beoordelen en advies te krijgen over een geschikte behandeling.
18 januari 2022
Wat te doen tegen acne
Soms lijkt het alsof je huid niet onder controle te houden is, vooral ‘s ochtends als je voor de spiegel staat en nieuwe puistjes ontdekt, en […]
Sélectionnez votre devise